Jan van der Wal (Medium)NIEUW-LEKKERLAND – Vandaag, zaterdag 22november, wordt in ‘t Waellant in Nieuw-Lekkerland een amateurkunsttentoonstelling gehouden. Goed Gezien – Goed Bekeken, vereniging voor Amateurkunst organiseert deze tentoonstelling. De (amateur-) beeldend kunstenaars die zich presenteren maken met hun werk, dit jaar in het thema Water, de tentoonstelling bijzonder afwisselend: tekenen, schilderen, beeldhouwen, fotografie, keramiek, textiele werkvormen.

Voor bezoekers is er de mogelijkheid een kunstwerk naar eigen keuze te winnen en op zaterdagavond 20.00 uur is er een veiling van mini-werkstukken die door de deelnemers gemaakt zijn.

De tentoonstelling is geopend van 10.00-20.30 uur (toegang is gratis). Meer informatie over de vereniging en haar activiteiten: www.goedgezien-goedbekeken.nl of op de facebook-pagina: www.facebook.com/amateurkunst