BoerskeDit betreft een betaalde advertorial.
ALBLASSERDAM – Op het parkeerterrein van bouwmarkt Hornbach aan de Kelvinring 60 in Alblasserdam, is deze week een nieuwe vestiging van broodjeszaak Boerske geopend. “Boerske broodjes zijn nu al een begrip bij de Hornbach filialen door het hele land. Consumenten en bedrijven in de verre omtrek van de filialen weten immers precies wat ze kunnen verwachten: verse, ambachtelijk bereide producten voor een (h)eerlijke prijs,” vertelt de operationeel directeur van het bedrijf.

Hij vervolgt: “Het royale, goedgeprijsde aanbod is, in combinatie met een gezellige Hollandse ‘no-nonsense’ sfeer, de basis van een succesformule. Dit is al ons dertiende filiaal.”

Openingstijden
Filiaal Boerske Alblasserdam is van maandag t/m zaterdag geopend van 09.00-18.00 uur. Er wordt gewerkt aan een bezorgservice voor bedrijven, die bestellingen kunnen doen. “Hiermee is deze vestiging een echte aanvulling voor particuliere bezoekers en bedrijven in de regio. Dat de producten zo vers van het platteland verwerkt worden, is iets om trots op te zijn, vindt Boerske. Zo heeft de keten bewust gekozen voor de naam ‘Boerske’, hebben de broodjes boerse bijnamen en straalt de inrichting van de vestigingen ambacht en gezelligheid uit.

Veel keus
Het Boerske assortiment biedt veel keus. Er is rekening gehouden met de wensen van de klant. Deze kan namelijk de hele dag door terecht voor zowel de grote als kleine trek: van een kop koffie met een croissant, heerlijk gezond belegd oerbrood met een verse jus d’orange, tot en met een rijkelijk belegde Boerskeburger met Vlaamse frieten. Alles kan zowel ter plekke worden genuttigd als worden meegenomen.

Zakelijke klant
Om het de zakelijke klant allemaal nog makkelijker te maken zal er naast het gebruikelijke bellen binnenkort ook een online bestelsysteem beschikbaar zijn. Bestellingen kunnen heel eenvoudig online worden ingegeven en op een gewenst tijdstip worden afgehaald.

Chefkoks
Met 2 chefkoks als oprichters (en gecertificeerde koks in alle vestigingen) staat de kwaliteit van het assortiment bij Boerske in ieder geval voorop. “Of het nu gaat om het populaire Broodje TokTok (gebakken kipfilet op oerbrood), een broodje warme beenham, broodje gezond of wat specifiekers met braadworst, zuurkool en goudgebakken uien, wij maken het iedere dag vers” aldus initiatiefnemers Dennis van Deutekom en Shahram Olyaie.

Aanbiedingen
Voor de opening van Boerske in Alblasserdam staan speciale activiteiten en aanbiedingen gepland. Volg voor meer informatie de berichtgeving op onze website: www.boerske.nl, volg ons op Facebook/Twitter of meld u aan op onze nieuwsbrief via info@boerske.nl.

Boerske
Boerske ‘boerse broodjes enzo’ is opgericht in 2009 door chefkoks Dennis van Deutekom en Shahram Olyaie. Boerske bouwt met haar unieke concept met nu 13 filialen met landelijke dekking gepassioneerd verder aan de ambitie om als keten de consument ambachtelijk en verse producten aan te bieden tegen een lage prijs.

Tekst en foto: Boerske.

Boerske