Groene long handen uit de mouwen werkzaterdagALBLASSERDAM – De vrijwilligers van Stichting Groene Long beginnen zaterdag 22 november 2014 met het verder opknappen van de griend langs de Blokweerweg in Alblasserdam. Ook de drie volgende werkzaterdagen wordt er in die griend gewerkt. De vrijwilligers verzamelen zich rond 08.30 uur bij het hek aan de Blokweerweg. Na de koffie volgt voorlichting en uitleg over de werkzaamheden.

“Het wordt een ochtend met lekker knotten, hiepen, snoeien en, zoals gewoonlijk, rond 10.30 uur bijpraten met een ‘bakkie’ koffie en een koekje. Rond 12.30 uur sluiten we af met de gezamenlijke broodjes en de inmiddels zeer gewaardeerde Groene Long Soep,” aldus Cees van Leeuwen, secretaris van de Groene Long.

De komende werkzaterdag zijn op 22 november, 13 december, 3 januari, 24 januari, 14 februari, 7 maart en 14 maart. Mensen die mee willen werken, kunnen zich zaterdag melden. Op de volledig vernieuwde site www.groenelongalblasserdam.nl is meer informatie te vinden over de Groene Long.

IMG_1293 (Kopie)

IMG_1249 (Kopie)

Groene long handen uit de mouwen werkzaterdag

Luchtfoto-web