NKPV Nieuw-LekkerlandNIEUW-LEKKERLAND – Liefhebbers van kleindieren kunnen deze week een kijkje komen nemen in sporthal De Klipper in Nieuw-Lekkerland. Daar organiseert de Nieuw-Lekkerlandese Konijnen en Pluimvee Vereniginghaar voor de vijftigste keer een clubshow. Op deze jubileumshow is een verscheidenheid aan dieren te bezichtigen, zoals: cavia’s, grote hoenders, dwerg hoenders, konijnen, sierduiven, lachduiven, kwartels, siereenden en postduiven. In het totaal zijn er zo’n 650 dieren, waarvan honderd duiven van de duivensport vereniging De Lekbode.

Er is ook een stand met enkele roofvogels die men kan bezichtigen en eventueel vragen kan stellen aan Dhr. Snijders.  Verder is er een eveloppestand en draait er op zaterdag een rad van avontuur.

De openingstijden van de tentoonstelling zijn: vrijdag 14 november van 20.15 u.-23.00 u. en zaterdag 15 november van 09.00 u.-18.00 u.