IMG_4031-MediumALBLASSERDAM – Het Alblasserdamse gezelligheidskoor De Klinkers organiseert zaterdag 13 december een Kerstconcert in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. Het is inmiddels zes jaar geleden dat het koor voor het laatst een Kerstconcert gaf en de leden vonden het tijd worden om deze traditie nieuw leven in te blazen. Dit keer echter geen traditioneel concert, maar een afwisselende muziekavond.

Naast de bekende kerstliederen van de Klinkers wordt deze avond opgeluisterd met optredens van de Folkgroup Shepherd’s Pie en de rock and roll band The Rotations.

De Klinkers zijn in 2000 opgericht en het koor bestaat op dit moment uit 85 leden. Folkgroup Shepherd’s Pie laat zich inspireren door Ierse volksmuziek en gebruikt hierbij instrumenten zoals banjo, viool, mondharmonica, accordeon en bodhran. De avond wordt besloten met een optreden van Yvonne & The Rotations. Onvervalste rock and roll neemt u mee terug in de tijd van de vetkuiven, petticoats en suikerspinnen. The Rotations bestaan vanaf 1965. Vorig jaar is Yvonne Bochanen de band komen versterken.

De aanvang van het concert is 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Cultureel Centrum Landvast te Alblasserdam. De toegangsprijs bedraagt € 6,50.

IMG_4031-Medium

folkgroup sheperd's pie [Desktop Resolutie]