IMG_3289 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – In het IJsclubgebouw aan het Kortland in Alblasserdam is zaterdag 4 oktober 2014 een verwendag voor (ex) kankerpatiënten gehouden. Elf vrijwilligers bezorgden de bijna veertig gasten een onvergetelijke dag. “Fantastisch dat zo’n dag wordt georganiseerd. Ik ben hier voor de achtste keer en keer er naar uit. Dit had ik echt nodig,” vertelt mevrouw Stehouwer (87) uit Alblasserdam.

Vriendelijk
Rolf Becker uit Sliedrecht vult aan: “Wij snappen niet dat dit allemaal kan. Iedereen is zo vriendelijk en het is allemaal vrijwilligers werk. Als ik nog leef, hoop ik volgend jaar weer langs te komen.”

Verwendag
De verwendag werd georganiseerd door  pedicure Saskia Jongeneel van ‘Hair and Feetpleasure’ uit Alblasserdam. Zij werd de hele dag bijgestaan door tien vrijwilligers. Gasten konden zich laten verwennen door zich bijvoorbeeld te laten opmaken. Verder waren er een visagiste en een kapster aanwezig. Eline Rodenburg en Amber Ligthart zorgden voor de livemuziek.

Sponsors
De verwendag werd gesponsord door Hans van der Ent van Muziekschool Kinderdijk, ‘t Kaasmes, DA, Fiore Bloemen, Hotel Van Krimpen, de Alblasserdamse IJsclub en Bakker De Heer uit Alblasserdam. Vanuit Papendrecht sponsort bloemist Kees Commandeur. Dankzij hun bijdrage, en die van de vrijwilligers, was de toegang voor de (ex) kankerpatiënten gratis.

IMG_3229 [Desktop Resolutie] IMG_3235 [Desktop Resolutie] IMG_3254 [Desktop Resolutie] IMG_3256 [Desktop Resolutie] IMG_3261 [Desktop Resolutie] IMG_3269 [Desktop Resolutie] IMG_3271 [Desktop Resolutie] IMG_3279 [Desktop Resolutie] IMG_3282 [Desktop Resolutie] IMG_3284 [Desktop Resolutie] IMG_3287 [Desktop Resolutie] IMG_3289 [Desktop Resolutie] IMG_3296 [Desktop Resolutie] IMG_3298 [Desktop Resolutie]