ALBLASSERDAM – Op woensdag 15 oktober, 26 november en 4 februari organiseert Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard een serie van drie bijbelstudieavonden met dominee Henk Poot, Israëlpredikant van de stichting Christenen voor Israël. Ds. Poot zal spreken over “Jozef, de Here Jezus en Israël”.

“Het verhaal van Jozef gaat niet alleen maar over een vrome jongen die ondanks alles wat hem overkomt blijft geloven. Het is ook een profetie over de komst van de Messias. Ds. Poot zal de diepere betekenis van het verhaal van Jozef toelichten tijdens deze studieavonden,” aldus de organisatie.

Tijdens de avonden is er verkoop van producten uit Israël. Iedereen is van harte welkom en de toegang is vrij. De avonden vinden plaats in het gebouw van Jozua, Ampèrestraat 4 in Alblasserdam, van 20.00 tot 22.00 uur (zaal open om 19.30 uur). Voor meer informatie zie www.jozua-ega.nl