IMG_2756 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Bij juwelier Smit in het Makado in Alblasserdam is in de nacht van donderdag 25 op vrijdag 26 september 2014 geprobeerd in te breken. De (getinte) mannen sloegen rond 04.15 uur eerst een zijdeur van het winkelcentrum kapot en gingen vervolgens richting de juwelier. Daar probeerden zij met een moker de voordeur kapot te slaan. Het lukte de inbrekers echter niet om binnen te komen. Toen de politie en beveiliging met spoed ter plaatse kwamen, gingen de twee er vandoor op een donkere scooter. De mannen zijn nog spoorloos.

De politie heeft beelden van de beveiligingscamera’s veiliggesteld en onderzoekt die opnames. Mensen die meer informatie hebben over de inbraak bij de juwelier, wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Binnenkort volgen (waarschijnlijk) videobeelden en duidelijkere signalementen van de inbrekers. 

IMG_2756 [Desktop Resolutie]

IMG_2749 [Desktop Resolutie] IMG_2761 [Desktop Resolutie] IMG_2766 [Desktop Resolutie] IMG_2771 [Desktop Resolutie]