sOLI DEO GLORIA [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Op zaterdag 4 oktober organiseert Chr. Muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam een informeel samenzijn om afscheid te nemen van hun docenten Henk den Uyl (klein koper) en Simone Bommeljé (saxofoon). Beide docenten zijn jarenlang als opleiders betrokken geweest bij de vereniging. De laatste jaren was Henk ook werkzaam als dirigent van het bij de vereniging behorende opleidingsorkest “Solide”.

Een flink aantal leerlingen heeft in de afgelopen dertig jaar les ontvangen van Henk en Simone, de vereniging wil deze avond dan ook aangrijpen als reünie van leerlingen van de beide docenten. De avond zal muzikaal opgeluisterd worden door de leerlingen van Solide en door het ensemble Soli Klassiek.

Henk den Uyl wordt als dirigent van opleidingsorkest Solide opgevolgd door René Boogaarts, welke het nieuwe seizoen al vol enthousiasme begonnen is al muzikaal leider van het opleidingsorkest.

De afscheidsavond begint om 19.30uur en wordt gehouden in de salon van CC Landvast. Soli Deo Gloria is Henk en Simone bijzonder erkentelijk voor al het goede werk wat zij voor de vereniging hebben gedaan. Voor velen zijn zij geen onbekenden en de vereniging hoopt dan ook veel (oud) leerlingen te mogen begroeten op deze avond.

U kunt zich van te voren aanmelden via het secretariaat van de vereniging via secretariaat@sdgalblasserdam.nl .