Paard (Medium)ALBLASSERDAM – (Paard/Pony) Rijvereniging Beyaert uit Alblasserdam organiseert op 27 september een zogenoemde ‘Farm Fair’ op het terrein van Beyaert aan de Vinkenpolderweg. Tijdens dit grootschalig evenement worden verschillende demonstraties gegeven door onder andere meervoudig wereldkampioene dressuur Emmelie Scholtens en paralympisch dressuuramazone Sanne Voets. Ook zijn er tal van activiteiten zoals ponyrijden voor kinderen, een minifair, een loterij en meer.

Programma
Om 13.00 uur wordt de “Farm Fair” geopend op het terrein van RV Beyaert met een mini-wedstrijd dressuur voor mensen met een beperking die in het bezit zijn van een eigen paard. Ook wordt er dan van start gegaan met het ponyrijden voor kinderen zodat er kennis gemaakt kan worden met de paardensport. Ook mensen met een beperking zijn hierbij van harte welkom. Verder bestaat het programma onder andere uit:

 – Een demonstratie door Paralympisch dressuuramazone Sanne Voets
– Een demonstratie van drievoudig wereldkampioen dressuur Emmelie Scholtens
– Een Westerndemonstratie door een amazone uit het Rabobank Talentenplan
– Een spetterend springparcours op niveau gedemonstreerd door Siebe Kramer

 

Activiteiten
– Kinderen kunnen zich laten schminken
– Er kunnen ritjes gemaakt worden met een huifkar
– Leuke spullen shoppen bij de aanwezige kraampjes

 

Geld inzamelen
Door het opzetten van een netwerk van sponsoren voor het evenement bij Beyaert wordt er zoveel mogelijk geld ingezameld voor verschillende projecten van MEE Drechtsteden/Tandem Support. Zij ondersteunen mensen met een beperking door het aanbieden van verschillende projecten. Denk hierbij aan rolstoelcursussen, het organiseren van paralympische atletiekdagen, sportblokken op het speciaal basisonderwijs en het begeleiden naar werken naar vermogen.

 

Gratis
Farm Fair 2014 is gratis te bezoeken. Iedereen is 27 september van harte welkom op het terrein van RV Beyaert aan de Vinkenpolderweg 31 in Alblasserdam.

Facebook
Meer informatie over het evenement is te vinden op de facebookpagina van Farm Fair.

Paard (Medium)

paard 3 (Medium) paard2 (Medium)