IMG_8011 (Medium)ALBLASSERDAM – Een busje en een personenauto zijn donderdagmiddag 28 augustus op de Dam in Alblasserdam op elkaar gebotst. Dit gebeurde nadat de personenauto afsloeg naar een inrit om te gaan keren. Terwijl de auto afsloeg, probeerde een 42-jarigeman uit Berghem de auto met zijn busje in te halen. De voertuigen, die richting De Helling reden, botsten tegen elkaar. Het busje kwam in de berm terecht en raakte een paal en een boom.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om de bestuurders na te kijken. De verwondingen vielen mee. De beide voertuigen konden niet meer rijden en zijn opgehaald door een bergingsbedrijf.

Tegen de man uit Berghem wordt een verbaal opgemaakt, omdat de man zich volgens de politie zodanig heeft gedragen, dat hij gevaar op de weg heeft veroorzaakt. (artikel 5 wegenverkeerswet) Foto: Jacob Molenaar.

IMG_8011 (Medium)

IMG_8012 (Medium)