relax!!!! (Medium)ALBLASSERDAM – De jeugd van de Verenigde Alblasserdamse Hengelaars hebben voor de vierde keer in de geschiedenis meegedaan aan de jeugdcompetitie. Op alle woensdagavonden tussen 11 juni en 16 juli werd er van 18.30 tot 20.00 uur gevist. In het totaal deden zestien kinderen mee aan de wedstrijd. Het aantal centimeter vis was doorslaggevend. Sem van Oudheusden werd eerste. Hij ving in het totaal 1063 centimeter vis. Jorg Zanen werd met 997 centimeter tweede en Willem de Boom ving 873 centimeter vis en werd daarmee derde.

Jorg moest zijn eerste plaats van vorig jaar verdedigen en op de eerste avond lukte dit ook, maar de volgende wedstrijden wist Sem Jorg langzaam in te halen. Om de derde plaats was het een touwtrekkerij tussen Willem en Jason Velthuis. De grootste vis is gevangen door Gino Middel. Hij ving een zeelt van 47 centimeter.

“De competitie hebben we afgesloten bij snackbar den Dam met een patatje en een snack en de prijsuitreiking. We kunnen terug kijken naar een geslaagde competitie. Volgend jaar zullen we het weer organiseren en zullen dan vissen op de vrijdag avond en zullen dan vissen over tien avonden,” aldus organisator Hikmet Hakioglou.

Alle foto’s zijn gemaakt door Martine Zanen en staan op de site van de vereniging onder het kopje jeugd www.vah-alblasserdam.nl.

relax!!!! (Medium)

1ste Sem van Oudheusden (Medium)

Sem van Oudheusden met de eerste prijs.

2de Jorg Zanen (Medium)

Jorg Zanen won de tweede prijs.

3de Willem de Boom (Medium)

De derde prijs ging naar Willem de Boom.

blij met zijn eerste brasem (Medium) buikje vol prijzen binnen tot volgend jaar (Medium) een mooi avond (Medium) groep 2014 (Medium) grooste vis Gino Middel (Medium) lekker eten. (Medium) netjes onthaken opperste concentratie (Medium)