IMG_3411 (Medium)NIEUW-LEKKERLAND – De politie heeft donderdag 26 juni 2014 in een voor -en achtertuin van een sloopwoning aan de Middelweg in Nieuw-Lekkerland een onderzoek gedaan. Volgens buurtbewoners werd er gezocht naar een babylijkje. Het lichaampje van een meisje zou een aantal jaren geleden bij de woning zijn begraven. De technische recherche en forensisch onderzoekers hebben donderdag onder meer de tuin uitgebreid onderzocht. Ook in de avond werd er doorgezocht. Tot nog toe zijn er nog geen menselijke resten aangetroffen. De politie wil, omdat het onderzoek loopt nog geen details vertellen. “We hebben vandaag inderdaad naar iets gezocht, maar hebben nog niets gevonden. Het onderzoek wordt voortgezet,” aldus de persvoorlichting. Naar wat precies wordt gezocht, hoe lang dat daar al ligt, wie dat daar begraven heeft en hoe lang dit al bekend is wil de politie lopende het onderzoek niet zeggen. “Maar, als er wat wordt gevonden, maken we dat zeker bekend.”

 

IMG_3381 (Medium) IMG_3385 (Medium) IMG_3389 (Medium) IMG_3399 (Medium) IMG_3402 (Medium) IMG_3409 (Medium) IMG_3411 (Medium) IMG_3415 (Medium) IMG_3421 (Medium)