Dronken op straat (Medium)ALBLASSERDAM – Een 40-jarige man uit Nieuw-Lekkerland is afgelopen weekend gewond geraakt, nadat hij met zijn fiets onderuit ging op de Van Eesterensingel in Alblasserdam. De man die flink wat drank had genuttigd, raakte gewond aan zijn hoofd. Omstanders belden 112, waarna een ambulance werd opgeroepen. De Nieuw-Lekkerlander zelf vond die hulp niet zo nodig en belde de ambulance direct daarna weer af.

Twee mensen, kwamen de man enkele minuten later tegen en hebben met hem gepraat en hebben naar zijn verwondingen gekeken. Na een half uur vertrok de man per fiets naar Nieuw-Lekkerland. Om er zeker van te zijn dat de man onderweg niet in een sloot zou belanden, is hij tot aan zijn woning gevolgd. Hij kwam met een paar keer vallen en opstaan toch veilig thuis…

dronken (Medium)