De Haan 8mei2014 046ALBLASSERDAM – Met een aantal klappen met een grote hamer tegen een kunstwerk van verhuisdozen, werd deze week onder grote belangstelling het nieuwe opslagdepot van De Haan aan de Edisonweg in Alblasserdam geopend. Dit werd gedaan door schaatskampioene Ireen Wüst en de directie van De Haan.

Parallellen
Ireen gaf bij de opening aan dat er grote parallellen zijn tussen topsport en een mensgericht familiebedrijf als De Haan. “Je streeft altijd naar verbetering en blijft ondernemen vanuit een intrinsieke motivatie om het beste uit jezelf te halen,” aldus Wüst.

Nuchter
Dit beaamden directeuren Arend Reijm en Leonard Gort: “Ireen past in alle opzichten bij De Haan. Wij zijn een energiek en innovatief bedrijf met een team van enthousiaste medewerkers. We hebben een winnaarsmentaliteit en tegelijkertijd blijven we nuchter en met twee benen op de grond staan. We zijn continu in beweging en dat zullen we ook blijven, nu en in de toekomst. Dit plaatje pas precies bij Ireen. Zij staat niet voor niets al jaren aan de top en is nog steeds onze schaatskoningin van de Winterspelen.”

Sinds 1777
De Haan verzorgt voor bedrijven en particulieren zowel internationale verhuizingen, bedrijfsverhuizingen als archiefbeheer. Het familiebedrijf biedt werkgelegenheid aan ruim 100 medewerkers en is in handen van de achtste generatie De Haan. Het bedrijf bestaat sinds 1777.

De mensen achter de nieuwbouw
De bouw van de nieuwe loods is niet zo maar tot stand gekomen. De aandeelhouders en directie geloven er in dat dit een afgeleide is van wat er al langer speelt in het familiebedrijf. De focus is gelegd op de eigen medewerkers, de klanten en de leveranciers. Zonder deze drie partijen had De Haan niet kunnen staan waar het nu is. Alle partijen zijn nodig om optimaal te presteren en “voor goud te gaan”.

De Haan 8mei2014 046 De Haan 8mei2014 040

 

De Haan – Sfeerimpressie opening nieuwe opslagfaciliteit from De Haan on Vimeo.