kat1REGIO – In de Marslaan in Nieuw-Lekkerland trof Machiel Boer een grijze kruiwagen aan die niet van hem is. De kruiwagen is er waarschijnlijk in de nacht van zaterdag op zondag neergezet. Wie hem kwijt is, kan hem ophalen bij Marslaan 101. Hieronder volgt de lijst met vermiste en gevonden dieren in de regio.

Vermist:
21-apr-2014 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSROOD met WIT vrijwel geheel cypers rood met wit:voetjes vóór/laarsjes achter/snoet/snorharen,rood witte ringstaart,kleine kater,luistert naar naam/belletje,allemansvriend,wel chip, geen halsbandje Chip/tatoeage/ring: [ Chip ? ] Buddy ongeveer 9 mnd vermist: Schoenerstraat Nieuw-Lekkerland 897294

19-apr-2014 – Kat poes gesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT WIT met ZWART merendeels wit (onderkant/buik/snoet/snorharen) met zwart:vlekken bovenkant/staart/rond de oortjes,geen chip/halsbandje. Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] Noortje 10 mnd vermist: Vierling Hardinxveld-Giessendam 897168

18-apr-2014 – Kat poes gesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT merendeels zwart met wit:borst/lipjes/snorharen/wittige veeg boven rechter oog,geen halsbandje,gele ogen. Chip/tatoeage/ring: [ Chip 528210002146490 ] Bliksem 9 jr vermist: Krulmos Alblasserdam 896792

15-apr-2014 – Kat poes gesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERS BRUIN met WIT vrijwel geheel cypers bruin met wit:teentjes vóór/voetjes achter/onderkant snoet/hals,lief,gele ogen,vrij klein,kroelpoes,wil niet opgepakt worden,gek op kattensnoepjes,zo is ze te lokken – even rammelen met doosje en daar komt ze,geen halsbandje Chip/tatoeage/ring: [ Chip 528210004055523 ] NOEKIE 1 jr vermist: Dijkstraat Papendrecht 896269

Gevonden:
19-apr-2014 – Kat EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT WIT met ZWART merendeels wit (onderkant/snoet/snorharen) met zwart (rond de oortjes/staart/rug),M/V?,geen chip/halsbandje,aangereden,overleden Chip/tatoeage/ring: [ ] volwassen jr gevonden: Lekdijk thv. Dorpslaan Nieuw-Lekkerland   897459

17-apr-2014 – Kat poes EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT WIT geheel witte kat,groot, mogelijk kruising Europese Korthaar,geen chip/halsbandje,aangereden,direct naar dierenarts gebracht, maar overleden bij aankomst dierenarts. Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] ongeveer 6 jr gevonden: Deltalaan thv. Avia Sliedrecht   896491

15-apr-2014 – Kat poes ongesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT meer zwart dan wit,geen chip/halsbandje,zwanger (heeft al aardig buikje) Chip/tatoeage/ring: [ ] volwassen jr gevonden: Adama van Scheltemastraat Sliedrecht 896200

15-apr-2014 – Kat kater ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT “Felixkat”met veel zwart met wit:teentjes vóór/kin/punt tussen ogen/achterpoten,chip?,geen halsbandje,erg vriendelijk, loopt achter andere katten aan. Chip/tatoeage/ring: [ ] ongeveer 1 jr gevonden: Februariplantsoen Sliedrecht 896171

Hans Masius (de Kattenmand)
Meldpunt Alblasserwaard
088-0064662