IMG_7483 (Medium)ALBLASSERDAM – Een 31-jarige man uit Tienhoven is zaterdagmiddag 5 april op de West-Kinderdijk in Alblasserdam met zijn auto uit de bocht gevlogen en in botsing gekomen met een geparkeerde auto. De geparkeerde auto schoof door en kwam tot stilstand tegen een stoepje voor een woning. Door dit stoepje raakte de auto de woning net niet. Aan beide voertuigen ontstond forse schade.

De bestuurder van de BMW heeft, zoals het er nu naar uit ziet, (veel) te hard gereden en is mede daardoor de macht over het stuur kwijtgeraakt. De drie inzittenden van de auto bleven ongedeerd.

De politie heeft getuigenverklaringen opgenomen. Daarin kwam naar voren dat er mogelijk roekeloos hard is gereden. De officier van justitie zal later bepalen of dat inderdaad het geval is geweest. Als daarvan sprake was (artikel 6 wegenverkeerswet), zal daar een boete op volgen.

IMG_7483 (Medium)

IMG_7480 (Medium) IMG_7498 (Medium) IMG_7499 (Medium) IMG_7502 (Medium)