IMG_0130 (Medium)ALBLASSERDAM – Zaterdag 12 april wordt op het Raadhuisplein in Alblasserdam een grote actiemarkt gehouden. Het doel van deze markt is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor De Schutse, gehandicaptenzorg. “Afgelopen jaren was deze actiemarkt een groot succes en we hopen dat ook dit jaar heel veel mensen langs zullen komen om te kijken, te kopen, te eten en te drinken, mee te doen aan de Amerikaanse veiling of even komen struinen over de rommelmarkt,” vertelt organisator Alie van Zanten.

Er wordt twee keer geveild en wel om 10.30 uur en om 14.00 uur. In heel Alblasserdam zijn er boekjes verspreid met informatie over de markt en een puzzel die bij kraam 90 ingeleverd kan worden. Bij die kraam kan door de kinderen geknutseld worden. Verder is de Mobiele Eenheid aanwezig, zijn er hamburgers, patat, vis en oliebollen te koop, kan er gesjoeld worden in een mega sjoelbak en kunnen mensen een oogmeting laten doen.

“We hebben ook brocante voor in huis, kleding, hoeden, sieraden, boeken, tupperware, bloemen en planten, groenten en fruit, brood en banket, en ga zo maar door,” aldus Van Zanten.

De markt start zaterdag 12 april om 09.30 uur en is rond 15.30 uur weer afgelopen. Meer informatie is te vinden op schutsehoekalblasserdam.nl.

IMG_0130 (Medium)

IMG_0053 (Medium) IMG_0079 (Medium)