IMG_1332 (Medium)NIEUW-LEKKERLAND – Groep twee van basisschool De Tuimelaar in Nieuw-Lekkerland heeft deze week een bezoek gebracht aan de lokale bouwmarkt Multimate. De kleuters werken aan het thema ‘de wereld rond’, wat onder andere gaat over wonen en verhuizen. In het kader van dit thema hadden de kinderen al met hulp van ouders meubels geknutseld en getimmerd voor PomPom, de knuffel van de klas. Nu wilden de kleuters wel eens zien waar dat hout en die spijkers vandaan komen.

De medewerkers van Multimate hebben de werkplaats laten zien, waar met name de grote zaagmachines veel indruk maakten. Ook mochten de kinderen een speurtocht doen door de winkel waarbij allerlei artikelen moesten worden gezocht. Per gevonden artikel kon een letter worden verdiend en die letters vormden weer een woord. De kinderen hebben veel geleerd en een hele leuke middag gehad dankzij de medewerking van Multimate. Foto’s en tekst: Louisa Broens.

IMG_1332 (Medium)

IMG_1330 (Medium) IMG_1334 (Medium) IMG_1335 (Medium) IMG_1337 (Medium) IMG_1339 (Medium) IMG_1340 (Medium)