IMG_6264 (Medium)ALBLASSERDAM – Teun Noordermeer, dé groenteman van Albert Heijn in het Makado in Alblasserdam, gaat met de VUT. 43 jaar werkte de s-Gravendeler voor de supermarktketen. Vrijdag  neemt de 64-jarige afscheid van het bedrijf. “Teun is hét gezicht van mijn winkel. Hij ziet dat de klant het belangrijkst is en heeft altijd voor iedereen een vriendelijk woord,” vertelt supermarktmanager Dick van Etten over zijn vertrekkende werknemer.

Dertien jaar
Teun vindt het na 43 werkjaren bij Albert Heijn welletjes. “Ik heb het altijd ontzettend goed naar mijn zin gehad. Ik heb in meerdere filialen gestaan en stond altijd bij de groentes en het fruit. De laatste dertien jaar was ik werkzaam in Alblasserdam. Nu ga ik nuttig gebruik maken van de VUT,” aldus de groenteman.

Bejaardenbezoeken en volkstuin
De tijd die vrijkomt wil Noordermeer vullen met activiteiten die hij nu vooral in de avond deed. “Ik doe in de avond voorbereidend werk voor de zondagse kerkdiensten en leg bejaardenbezoeken af. Dat wil ik nu overdag gaan doen. Ook zal ik meer op mijn volkstuin te vinden zijn en ga ik mijn vrouw meer ondersteunen bij de verzorging van ons gehandicapte kind. Tot slot wil ik extra tijd vrij maken om te fietsen. Daar hou ik erg van.”

Afscheid nemen
Donderdag 27 en vrijdag 28 maart is er voor klanten de gelegenheid om tussen 08.00 en 13.00 uur afscheid te nemen van Teun. Ricardo Joele is in de afgelopen weken ingewerkt en gaat de taak van Teun overnemen. (zie foto)

IMG_6264 (Medium)

IMG_6266 (Medium) IMG_6280 (Medium)