IMG_6107 (Medium)ALBLASSERDAM – Inge Hulzenboom uit Alblasserdam heeft zaterdag 22 maart op de Lentefair op het Zuiderstek een nieuwe fiets gewonnen. Burgemeester Bert Blase overhandigde haar, na de trekking, de gloednieuwe tweewieler. Hulzenboom had eerder op de dag meegedaan aan de loterij op de Lentefair en won daarmee de hoofdprijs. De fiets is beschikbaar gesteld door Bike Totaal Philip de Koning. De markt, met zo’n zestig kramen, werd georganiseerd door Ladies’ circle Alblasserwaard. De opbrengst bedraagt zo’n 8000 euro. Dit geld gaat volledig naar de stichting ALS.

Zo’n 1500 mensen bezochten de fair, die voor de derde keer in het Damdorp werd gehouden. De verkoop van pannenkoeken en de ritjes in de paardentram waren grote successen. Ook de ballonraadactie was een succes. Kinderen konden raden hoeveel opgeblazen ballonnen er in een geparkeerde auto waren gestopt. Dit waren er 56. Wiebe en Stef wonnen de actie en krijgen gratis een rekening bij ABN Amro met daarop vijftig euro.

IMG_6056 (Medium) IMG_6058 (Medium) IMG_6061 (Medium) IMG_6071 (Medium) IMG_6077 (Medium) IMG_6084 (Medium) IMG_6096 (Medium) IMG_6099 (Medium) IMG_6104 (Medium) IMG_6107 (Medium)