ANPRcontrole__©ceesvdwal.nl_3 (Large)ALBLASSERDAM – De politie heeft dinsdag 4 maart met zo’n twintig man sterk een ‘honderd procent actie’ in Alblasserdam gehouden. Er werd gestart met een rollerbankcontrole bij het politiebureau aan de Goudsbloemstraat in Alblasserdam. Drie bestuurder gingen op de bon, omdat hun scooters harder konden rijden, dan was toegestaan. In de avond vonden door het hele dorp nog meer controles plaats. Tijdens de actie konden inwoners van het Damdorp via Twitter aan wijkagent Jan-Peter de Vreede laten weten waar zij aandacht voor wilden.

“Als wijkbewoners een rondje met de politie door de wijk willen lopen, vragen hebben over bijvoorbeeld overlastplekken, parkeeroverlast of inbraakpreventie, kunnen zij dit via Twitter laten weten. Dan komen wij bij hen langs,” vertelde De Vreede.

Langs de dijk werd een ANPR-controle (kentekencontrole) gehouden. Verdachte voertuigen werden langs de kant gezet en gecontroleerd.

De foto’s zijn gemaakt door Cees van der Wal en Peter Stam.

IMG_4337 (Large)

IMG_4326 (Large) IMG_4329 (Large) IMG_4334 (Large) IMG_4335 (Large)

ANPRcontrole__©ceesvdwal.nl (Large) ANPRcontrole__©ceesvdwal.nl_1 (Large) ANPRcontrole__©ceesvdwal.nl_3 (Large)