ALBLASSERDAM – Het Christelijk Gemengd Koor ‘Deo Cantemus’ uit Rotterdam en het Christelijk Jong Mannenkoor ‘Jubilate’ uit Hendrik Ido Ambacht geven op zaterdag 8 maart 2014 een benefietconcert in de Havenkerk in Alblasserdam. De opbrengst van deze avond gaat naar Stichting De Hoop.
Het Christelijk Gemengd Koor ‘Deo Cantemus’ onder leiding van Cor de Haan en het Christelijk Jong Mannenkoor ‘Jubilate’ onder leiding van Lennert Knops, worden begeleid door André de Jager (orgel) en Jolanda van den Dool (fluit). Jaap de Gruijter, bestuursvoorzitter van De Hoop, zal spreken over zijn werk bij De Hoop ggz. Daarnaast zal een oud cliënt iets vertellen over zijn leven. Het concert in de Havenkerk (Ieplaan 9, Alblasserdam) begint om 19:30 uur. De deuren van de kerk gaan open om 19:00 uur. De toegang is gratis. Er wordt wel een collecte gehouden voor De Hoop.

Ambassadeur
Het koor ‘Deo Cantemus’ uit Rotterdam, bekend van de jaarlijkse kerstconcerten in De Doelen, is ambassadeur van De Hoop ggz. “Het koor draagt het werk van De Hoop een warm hart toe. Beide organisaties hebben tot doel Gods liefde uit te dragen. ‘Deo Cantemus’ wil graag iets voor de ander betekenen.”