IMG_3717 (Medium)ALBLASSERDAM – Hulpdiensten rukten donderdag 20 februari uit naar een bedrijf aan de Van Hennaertweg in Alblasserdam voor een vrouw die last had van jeuk. Twee ambulances, een aantal politie-eenheden en de traumahelikopter werden met spoed op de melding afgestuurd, omdat er mogelijk sprake was van een allergische reactie. Ter plaatse leek het naar omstandigheden mee te vallen. De vrouw is meegenomen naar het ziekenhuis voor onderzoek. De traumahelikopter, die op de Hoogendijk was geland, vertrok snel na de landing weer naar Rotterdam.

Later wordt dit bericht bijgewerkt met nieuwe informatie. De reacties die onder het artikel zijn geplaatst, staan nog even op ‘onzichtbaar’ totdat het bericht is bijgewerkt.

 

IMG_3717 (Medium)

IMG_3691 (Medium) IMG_3695 (Medium) IMG_3700 (Medium) IMG_3701 (Medium)