IMG_2245 (Kopie)ALBLASSERDAM – Een 16-jarige pizzabezorger uit Papendrecht is vrijdagavond 17 januari gewond geraakt, nadat hij werd aangereden door een automobilist. Dit gebeurde rond 18.00 uur op de rotonde bij de Edisonweg in Alblasserdam. De bezorger wilde met zijn scooter de ‘Wensveenrotonde’ oversteken. Een automobilist uit Alblasserdam zag dat te laat en schepte de jongen.

Sleutelbeen gebroken
Daarbij raakte de Papendrechter gewond. Een ambulance,die met spoed ter plaatse kwam, heeft de scooterrijder meegenomen naar het ziekenhuis. Het ziet er naar uit dat de 16-jarige in ieder geval zijn sleutelbeen heeft gebroken. De automobilist bleef ongedeerd.

Pizza’s
De pizza’s, die in de scooterkoffer zaten, waren door het ongeval zo ver afgekoeld en door elkaar gehusseld, dat die niet meer bij de klanten in Alblasserdam bezorgd konden worden. Het bedrijf heeft nieuwe pizza’s laten maken.

Derde keer
Het is de derde keer in een week tijd dat op de Edisonweg een scooterrijder wordt aangereden. Dinsdag 14 januari kwam een 56-jarige Alblasserdammer in botsing met een afslaande bestelbus op de kruising Edisonweg / Helling en een dag later werd op dezelfde kruising een 26-jarige Dordtenaar van zijn scooter gereden.

IMG_2242 (Kopie) IMG_2244 (Kopie) IMG_2245 (Kopie) IMG_2255 (Kopie)