queens diepvries vis vriezer (Kopie)ALBLASSERDAM – Larissa de Ruiter uit Alblasserdam heeft deze week een goedgevulde Whirlpool vriezer gewonnen. De prijsuitreiking vond plaats bij Bas van der Heijden in Alblasserdam. Larissa won de vriezer door mee te doen aan een prijsactie van Queens. De Alblasserdamse kocht een jubileumverpakking Queens Pangasius filet (diepvriesvis) en stuurde de slogan “De vis van Queens is gezond en verantwoord, vandaar dat hij in elke goede vriezer thuis hoort” in. De jury koos haar slogan uit zo’n duizend inzendingen.

De prijs werd overhandigd door Peter Schreurs van Queens en Benno de Ruiter (geen familie) van Bas van der Heijden.

Queens geeft in het totaal vijftien energiezuinige Whirlpoolvriezers weg. Het bedrijf uit Varsseveld was het eerste bedrijf dat Panga naar Nederland importeerde en had als eerste de diepvriesvis ASC-gecertificeerd. Om dit te vieren introduceerde Queens een 2,5 pond Panga jubileumverpakking en koppelde daar de diepvriesweggeefactie aan.