Man gevallen boerenpad Alblasserdam (Kopie)ALBLASSERDAM – Een man uit Alblasserdam is maandagmiddag 23 december met zijn fiets gevallen, nadat hij moest uitwijken voor plotseling overstekende kinderen. Het ongeval gebeurde rond 14.30 uur op het Boerenpad ter hoogte van de volkstuinen in Alblasserdam. Kinderen hadden net eenden gevoerd en zagen aan de overkant van de weg iets interessants. Zonder te kijken renden ze de weg over.

De fietsende Alblasserdammer kon nog net voor hen uitwijken, maar viel wel en raakte gewond aan arm, hand en bovenbeen. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om hulp te bieden. Nadat bleek dat er waarschijnlijk niets gebroken was, werd besloten om de man thuis te brengen. De verwondingen lijken naar omstandigheden mee te vallen.

Boerenpad Alblasserdam (Kopie)

20131223_150245(0) (Kopie)