DSC02293 (Kopie)ALBLASSERDAM – De broers Mathijs en Teus Hoefnagel zijn maandag 11 december bij muziekvereniging Excelsior in Alblasserdam in het zonnetje gezet. In aanwezigheid van veel muzikanten en familieleden ontvingen de broers uit handen van Adri Holleman de KNFM-insigne voor hun 40-jarig lidmaatschap van Muziekvereniging Excelsior.

Al op jonge leeftijd gingen de, toen nog, jongens mee met hun ouders naar de muziekrepetitie. Met snoep en kleurpotloden werden ze zoet gehouden. Maar al vrij snel gingen ze zelf een instrument bespelen. Mathijs startte op de corhoornen stapte daarna over op de trompet. Al jaren speelt hij eerste trompet in het harmonie-orkest van Excelsior.

Teus startte als slagwerker en is na 20 jaar overgestapt op de schuiftrombone. De broers Hoefnagel hebben gedurende de afgelopen 40 jaren met diverse concoursen meegedaan. Naast hun verdienstelijke muzikale bijdrage in het harmonie-orkest en blaaskapel De Meulemakkers worden ze ook vaak door andere verenigingen gevraagd om mee te spelen. Excelsior is trots op deze leden.

DSC02293 (Kopie)

DSC02291 (Kopie)

Deel dit bericht via...