IMG_9022b [Desktop Resolutie]OUD-ALBLAS- Een 12-jarige jongen uit Oud-Alblas is dinsdag 3 december 2013 ernstig gewond geraakt, nadat hij op de Veerweg in Papendrecht werd aangereden door een vrachtwagen. De jongen fietste even voor 14.00 uur over de Veerweg richting Oud-Alblas en wilde ter hoogte van de Witte Brug de weg oversteken. Van linksachter kwam een vrachtwagen aangereden die hem tijdens de oversteek raakte.

Een traumahelikopter, twee ambulances, de brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse om hulp te bieden. Tijdens de aanrijding was de fiets in het been van de tiener geraakt. De brandweer heeft de fiets in delen geknipt en het personeel van het Mobiel Medisch Team (via de traumahelikopter) bracht de jongen onder narcose.  Nadat de fiets van de jongen los geknipt was, is de Oud-Alblasser per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het heeft in ieder geval ernstig beenletsel opgelopen.

De chauffeur is verhoord, maar is geen verdachte. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Update: de 12-jarige jongen heeft een verbrijzelde enkel en is tot na middernacht geopereerd. Hij ligt in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.

IMG_9005 [Desktop Resolutie] IMG_9012 [Desktop Resolutie] IMG_9022b [Desktop Resolutie] IMG_9024 [Desktop Resolutie] IMG_9026 [Desktop Resolutie] IMG_9040 [Desktop Resolutie] IMG_9052 [Desktop Resolutie] IMG_9059 [Desktop Resolutie] IMG_9065 [Desktop Resolutie]