IMG_8883 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Twee fietsers zijn vrijdag 29 november gewond geraakt, nadat zij op twee verschillende locaties geschept werden door een auto. Het eerste ongeval vond in de ochtend plaats op de kruising Kelvinring / Edisonweg. Daar reed rond 09.00 uur een 31-jarige Papendrechter met zijn fiets over het fietspad langs de Edisonweg.  Een automobilist die op de Kelvinring richting de kruising reed, zag de fietsende man over het hoofd. Een botsing volgde. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse. De verwondingen vielen echter zo erg mee, dat een rit naar het ziekenhuis niet nodig was.

Het tweede ongeval vond even na 13.00 uur plaats op de kruising Dam / Marineweg. Daar zag een automobilist een fietsende vrouw uit Alblasserdam over het hoofd. De vrouw is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet meer naar het ziekenhuis. Ze is per ambulance thuisgebracht.

 

IMG_8867 [Desktop Resolutie] IMG_8870 [Desktop Resolutie] IMG_8878 [Desktop Resolutie] IMG_8883 [Desktop Resolutie]

 

 

IMG_8776 [Desktop Resolutie]

 

 

 

IMG_8788 [Desktop Resolutie]