IMG_8282 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Een 39-jarige man uit Drenthe heeft maandagochtend 25 november vier personenauto’s beschadigd, nadat hij met zijn vrachtwagen via de Cornelis Smitstraat de Lelsstraat in Alblasserdam in reed. Bij het nemen van de bocht, nam de chauffeur met de achterkant van zijn vrachtwagen een geparkeerde auto mee. Het voertuig bleef aan de achterkant hangen en werd vervolgens minstens tien meter meegesleurd.

Onderweg raakte de personenauto diverse andere geparkeerde voertuigen. Uiteindelijk ontstond er aan vier auto’s schade.

Een getuige rende naar de bestuurder van de vrachtwagen om te vertellen dat er schade was ontstaan. De chauffeur zelf had tot die tijd niets gemerkt. “Ik kom hier voor het eerst en ik moest bij het Makado zijn voor bevoorrading. Toen ik de Cornelis Smitstraat inreed, had ik nog niet door dat ik aan het eind (Lelsstraat, red.) niet naar links mocht. Omdat naar rechts te krap was, besloot ik tegen het verkeer in te rijden. Ik concentreerde me op de auto’s aan de linkerkant en had niet door dat ik rechts schade aan het maken was. Achterafgezien had ik natuurlijk achteruit moeten rijden,” aldus de Drentenaar.

Na het invullen van de schadeformulieren kon de 39-jarige zijn weg vervolgen. De schade zal via de verzekering worden vergoed.

schade 006 schade 008 schade 011 schade 012 schade 015

IMG_8282 [Desktop Resolutie]

IMG_8269 [Desktop Resolutie] IMG_8270 [Desktop Resolutie] IMG_8278 [Desktop Resolutie] IMG_8279 [Desktop Resolutie]