dsc01694-001ALBLASSERDAM – Vier automobilisten botsten maandag 18 november in een file in Waalwijk achter op elkaar. Twee betrokken, waaronder een 18-jarige vrouw uit Alblasserdam, raakten gewond en gingen naar het ziekenhuis. De Alblasserdamse zat als bijrijdster in een auto (rode Mini Cooper) en liep rug – en nekklachten op toen de auto waarin zij zat van achteren werd aangereden door een 22-jarige man uit Oirschot. Door de klap schoven de twee auto’s door tegen nog twee voorliggers.

De automobilist voor de Alblasserdamse raakte ook gewond en werd ook per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Beide vrouwen maken het, voor zover bekend, naar omstandigheden goed en lijken geen blijvend letsel aan het ongeval over te houden. Het ongeval gebeurde doordat de man uit Oirschot te laat een file opmerkte. Hij reed met zijn auto met zo’n zeventig kilometer per uur in op zijn voorligger. De politie maakte proces-verbaal tegen hem op. Foto: 112kaatsheuvel.