IMG_7891 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Een 43-jarige vrouw uit Alblasserdam is dinsdagochtend 19 november met haar fiets gevallen. Zij kwam daarbij met haar been bekneld te zitten tussen de fiets en het zadel. De brandweer moest er aan te pas komen om de Alblasserdamse uit haar benarde positie te bevrijden. Het ongeluk gebeurde rond 08.45 uur op de kruising Brunel / Plantageweg in Alblasserdam. De vrouw wilde afstappen om over te steken en ging daarbij onderuit.

Mogelijk speelde een door vochtigheid glad geworden putdeksel een rol.

Nadat de brandweerlieden de vrouw hadden bevrijd, is de 43-jarige nagekeken door ambulancepersoneel. Een rit naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn. De fietsster is per ambulance bij haar werk in de buurt afgezet. Zoals het er nu naar uit ziet, heeft de vrouw alleen een flink blauw plek op haar been overgehouden aan de valpartij en de daaropvolgende beknelling.

IMG_7891 [Desktop Resolutie]

20131119_085602 [Desktop Resolutie] IMG_7890 [Desktop Resolutie]