IMG_7708 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Een 17-jarig meisje uit Alblasserdam is zaterdagochtend 16 november gewond geraakt, nadat zij met haar fiets tegen een betonnen rand langs de Oude Torenbrug in Alblasserdam viel. Het meisje reed richting het sportpark en kwam even voor 12.00 uur met haar fiets in contact met de fiets van één van haar vriendinnen. De Alblasserdamse raakte uit balans en viel. Een ambulance kwam spoed ter plaatse.

Verpleegkundigen van een tweede ambulance, die toevallig in de buurt waren, hielpen hun collega’s een handje. De 17-jarige, die onder meer gewond raakte aan haar hoofd, is naar een ziekenhuis in de buurt gebracht om daar verder onderzocht te worden.

IMG_7708 [Desktop Resolutie]

IMG_7698 [Desktop Resolutie] IMG_7701 [Desktop Resolutie] IMG_7705 [Desktop Resolutie]