Ichtus FamiliekoorGROOT-AMMERS – In de Hervormde Kerk aan de Kerkstraat te Groot-Ammers wordt  zaterdag 16 november 2013 een najaarsconcert gehouden. Aan deze avond werkt het Kinderkoor “De Jonge Lofstem”uit Nieuw-Lekkerland onder leiding van Jaco van der Have mee. Voor pianobegeleiding zorgt Leo Verhaar. Tevens zal het Ichtus Familiekoor uit Katwijk medewerking verlenen. Dit familiekoor staat sinds haar oprichting in maart 2004, onder leiding van dirigent Jan Verhoef.

Het koor is onder zijn leiding uitgegroeid tot een volwaardig kleinkoor, welke door de samenstelling en klank uniek is in Nederland. Zij worden op de piano begeleid door Lysia van Delft. Naast koorzang is er ruimte voor samenzang. Er zal kort iets verteld worden over het jaarthema van Woord & Daad in relatie tot het plaatselijke Adoptieproject, waarvoor de collecte bestemd zal zijn. De avond begint om 19.30 uur en de kerkdeuren gaan open om 19.00 uur. De toegang is vrij. Giften kunnen ook overgemaakt worden op RABO 32.35.12.569 van Stichting Woord & Daad Groot-Ammers o.v.v. Adoptieproject.