IMG_762a5 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Wim de Haan (72) en zijn kleinzoons Tico den Boer, Cas de Haan en Olivier de Haan hebben woensdag 13 november middels een oudhollandse heistelling een paal geslagen voor een nieuwe loods langs de Edisonweg in Alblasserdam. De nieuwe loods van De Haan Verhuizingen & Archiefbeheer is bedoeld voor hoogwaardige opslag.High tech
“Met een totale capaciteit van 550 containers komt De Haan tegemoet aan de groeiende vraag naar tijdelijke of langdurige opslag in een geconditioneerde en veilige opslagfaciliteit. Het moderne pand wordt ontwikkeld conform de hoogste eisen van de Europese douane en uitgerust met een high tech containerkraan,” vertelt voormalig directeur Wim de Haan die inmiddels gepensioneerd is, maar nog wel werkzaam is als adviseur voor het bedrijf.

April klaar
Het idee voor de bouw van een nieuwe loods ontstond in 2001. De loods en de grond werd toen gekocht van aannemer Borsje. “In 2005 hebben we de vergunning aangevraagd en in 2007 hebben we die ook gekregen,” aldus De Haan.

Door de economische crisis liet de loods echter nog even op zich wachten. Woensdag was het dan zo ver en werd samen met de negende generatie van het familiebedrijf een paal geslagen. De geplande oplevering van het nieuwe pand is op 1 april 2014. “En nee, dat is geen grap,” besloot De Haan zijn speech.

IMG_762a5 [Desktop Resolutie]

IMG_7621 [Desktop Resolutie] IMG_7633 [Desktop Resolutie] IMG_7643 [Desktop Resolutie] IMG_7647 [Desktop Resolutie] IMG_7663 [Desktop Resolutie] IMG_7681 [Desktop Resolutie]

De Haan | Eerste paal nieuwe opslagfaciliteit from Visser Media & Design on Vimeo.