Foto 1 - Ontbijt voor mantelzorgers bij Waardeburgh [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Stichting Waardeburgh heeft afgelopen weekend in Alblasserdam een ontbijt verzorgd voor mantelzorgers. Dit ontbijt was een blijk van waardering en erkenning voor het waardevolle werk van de mantelzorgers. Alle cliënten van de vier zorgcentra waren met hun mantelzorger uitgenodigd voor een smakelijk begin van de dag.

“Op alle locaties was het een gezellig samenzijn. De mantelzorgers ontmoetten elkaar en kwamen in gesprek over hun ervaringen. Men vond het prettig om ook eens andere mantelzorgers te spreken. De cliënten hebben aangegeven dat ze het  fijn vonden dat dit ontbijt werd georganiseerd voor de mensen die zoveel voor hen betekenen,” laat Willemijn de Bruin van de Stichting Waardeburgh weten.

Foto 1 - Ontbijt voor mantelzorgers bij Waardeburgh [Desktop Resolutie]

Foto 2 - Ontbijt voor mantelzorgers bij Waardeburgh [Desktop Resolutie] Foto 3 - Ontbijt voor mantelzorgers bij Waardeburgh [Desktop Resolutie]