IMG_6794 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Een bedrijfsauto is woensdagavond 6 november in brand gevlogen. De chauffeur merkte op de snelweg bij Alblasserdam dat er motorisch iets niet in orde was en zette de auto langs de kant. In afwachting van verder onderzoek, werd de wagen naar De Helling in Alblasserdam verplaatst. Net voordat de auto ter hoogte van De Haan Tankstation geparkeerd stond, ontstond er onder de motorkap brand.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en had de situatie snel onder controle. Desondanks liep het voertuig flinke schade op. De auto is later op de avond weggesleept. Foto’s: Ahmet Kuyucu en Peter Stam.

IMG_6794 [Desktop Resolutie]

BYaMmhmIAAAefxv.jpg large [Desktop Resolutie] IMG_6796 [Desktop Resolutie] IMG_6805 [Desktop Resolutie] IMG_6810 [Desktop Resolutie] IMG_6813 [Desktop Resolutie] IMG_6818 [Desktop Resolutie] IMG_6819 [Desktop Resolutie] IMG_6828 [Desktop Resolutie]