IMG_5303-Desktop-ResolutieALBLASSERDAM – Fractievoorzitter Aart Boele en raadslid Eric Boersma van de SGP in Alblasserdam treden in maart 2014 terug als raadslid. Dat meldt de partij donderdagavond 3 oktober. De Damdorpers, hebben respectievelijk zestien en tien jaar gefunctioneerd als respectievelijk fractievoorzitter en raadslid. Beiden stonden bekend om hun welbespraaktheid, intelligentie en humor. Verder is maakte de SGP bekend dat wethouder Peter Verheij (33) door de leden is bekrachtigd als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014.

Jan-Willem de Leeuw(43), op dit moment ook al raadslid voor de SGP, is opnieuw beschikbaar. Jan Willem de Leeuw is reeds 12 jaar actief in de gemeentepolitiek van Alblasserdam en in het dagelijks leven algemeen directeur in het basisonderwijs. Nieuwe gezichten zijn Jaco Brand(28), Albert Brasser(30) en Corné van Werkhoven(34). Jaco is in het dagelijks leven werkzaam op een architectenbureau. Albert werkt bij een logistieke dienstverlener en Corné heeft een leidinggevende functie bij een ICT-dienstverlener. De SGP-kandidaten tot en met nr. 10 op de vastgestelde kandidatenlijst vormen op dit moment reeds de fractieondersteuning voor de raadsleden.

Het complete verkiezingsprogramma van de SGP wordt in het najaar gepresenteerd. Een presentatie op hoofdlijnen is hier te vinden. De videoboodschap van Lijsttrekker Peter Verheij kunt u hier bekijken.

Op de foto staan de Alblasserdamse Sgp politici met hun landelijke partijleider. V.l.n.r. Jan Willem de Leeuw, Peter Verheij, Kees en Marlies van der Staaij, Aart Boele, Eric Boersma met op de voorgrond de twee geadopteerde kinderen van Van der Staaij.

Op de foto staan de Alblasserdamse Sgp politici met hun landelijke partijleider. V.l.n.r. Jan Willem de Leeuw, Peter Verheij, Kees en Marlies van der Staaij, Aart Boele, Eric Boersma met op de voorgrond de twee geadopteerde kinderen van Van der Staaij.