IMG_3909 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De politie heeft donderdagmiddag 3 oktober een Litouwse vrachtwagenchauffeur van de snelweg bij Alblasserdam gehaald, omdat de man de kapotte trekker van zijn collega-chauffeur op sleeptouw had genomen. De trekker was met spanbanden aan een oplegger vastgemaakt en werd zo over de snelweg gesleept. Omdat dit, zeker op de A15, voor gevaarlijke situaties kon zorgen, is de combinatie trekker/oplegger/trekker ter hoogte van het Shell tankstation van de weg gehaald door twee politie-eenheden.

De chauffeur kreeg een waarschuwing en de opdracht om of de kapotte trekker te laten repareren of de wagen op een andere manier te laten slepen. Als de man nogmaals de weg op zou gaan met de gevaarlijke combinatie, zou hij gestraft worden met een boete. Voor zover nu bekend, koos de man voor één van de eerste twee opties.

IMG_3909 [Desktop Resolutie]

IMG_3905 [Desktop Resolutie] IMG_3906 [Desktop Resolutie] IMG_3907 [Desktop Resolutie] IMG_3908 [Desktop Resolutie]