Verkoping Soli deo gloria rommelmarktALBLASSERDAM – De christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Alblasserdam houdt zaterdag 14 september haar jaarlijkse rommelmarkt. De markt wordt vanaf 10.00 uur gehouden op het parkeerterrein tussen de Alblashof en de Levensbron langs de Plantageweg en duurt tot 15.00 uur. Burgemeester Bert Blase van Alblasserdam zal ook aanwezig zijn om zijn boek ‘Burgemeester van beroep’ te presenteren en signeren.  Wie de gesigneerde versie van het boek van de burgervader wil hebben, moet tussen 12.00 en 13.00 uur langskomen.

Op de markt zullen boeken, curiosa, huishoudelijke spullen, elektra en andere spullen te vinden zijn. Ook is er een lekker broodje hamburger te verkrijgen en is er een gebakkraam waar verschillende taarten, cakes en gebakjes met een goeie bak koffie, thee of limonade verkrijgbaar zijn. Verder zal er een verloting zijn, met als hoofdprijs een of meerdere gevulde boodschappentassen.

“Mocht u uw frustratie kwijt willen of altijd al serviesgoed kapot hebt willen gooien hebben we onze befaamde diggelkraam ook weer mee. Voor de kinderen is er ook een springkussen zodat jong en oud zich kan uitleven,” aldus Joël van Driel van de muziekvereniging.