korfbalveldALBLASSERDAM – De Ichthuskerk in Alblasserdam houdt op vrijdag 6 september op het korfbalveld van CKC Kinderdijk een volleybaltoernooi. Het is de achtste keer dat het toernooi, mede dankzij Stichting Welzijn Alblasserdam en Woonkracht10, gehouden wordt. “Een  gezellige avond waarvoor iedereen wordt uitgenodigd om zich in te schrijven met een team van maximaal zes personen,” zo omschrijft medeorganisator Leanne Bestman het toernooi. Ze vervolgt: “Lukt het niet om een team samen te stellen? Dan vormen wij op de avond zelf nog een team samen. Ook de minder sportieve Alblasserdammers zijn welkom om nog gezellig na te praten na afloop, het toernooi zelf begint om 19.00 en na afloop is er gelegenheid  om na te praten over de wedstrijden of andere zaken.”

Opgeven kan via ewgwijk2@hotmail.nl Vermeld daarin de naam van het team, een contactpersoon en een telefoonnummer.  Terugkijkend naar voorgaande jaren belooft het weer een gezellige avond te worden.