Ongeval BKWeg 014_1 (Kopie)PAPENDRECHT – Twee mannen zijn donderdagmiddag 22 augustus gewond geraakt bij een botsing op de Burgemeester Keijzerweg, ter hoogte van het busstation in Papendrecht. De mannen zaten in een auto en werden van achteren geramd door een personenauto. Vervolgens botste de auto met de mannen tegen de voorligger, met daarin een echtpaar uit Papendrecht. De inzittenden van de voorste en achterste auto bleven ongedeerd, de twee inzittenden uit de middelste wagen liepen flinke verwondingen op en moesten daarom mee naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de achterste auto vertelde dat hij zijn voorliggers over het hoofd zag, omdat hij in gedachten druk bezig was met het uitstippelen van de snelste route naar de Staringlaan.

De drie voertuigen zijn meegenomen door een bergingsbedrijf. De weg was enige tijd afgesloten. Het verkeer werd omgeleid via de busbaan. Foto’s: Pieter van den Berg en Peter Stam.

Ongeval BKWeg 014_1 (Kopie)

Ongeval BKWeg 016 (Kopie) IMG_9169 (Kopie) IMG_9162 (Kopie) IMG_9156 (Kopie) IMG_9154 (Kopie) IMG_9151 (Kopie)