Havenfestival 2012 21ALBLASSERDAM – De Stichting Fondsenwerving Evenementen Alblasserdam (SFEA) heeft een nieuwe website.SFEA is een onafhankelijke stichting die zich voornamelijk focust op de grotere evenementen in Alblasserdam, waaronder Koningsdag, de St. Jacobus Paardenmarkt, de Wielerronde en het Havenfestival. Ook voor het Havenfestival zelf, dat volgende maand wordt gehouden, is een nieuwe website gemaakt. Op die site is het programma van het festival te vinden.

De stichting SFEA is in mei 2012 opgericht op aanraden van burgemeester Blase. Het blijkt nodig een platform te vormen, waardoor het voor de organisatoren van evenementen gemakkelijker wordt om sponsoren te werven. Ook bespaart dit de bedrijven in Alblasserdam veel tijd en energie. In samenwerking met de gemeente en een aantal bevlogen Alblasserdamse ondernemers is de stichting opgericht.

Op de twee nieuwe websites is veel informatie te vinden over de evenementen. De site van SFEA is te bezoeken via http://www.sfe-alblasserdam.nl/ en de site van het Havenfestival, waar u het complete programma van de Alblasserdamse feestweek kunt vinden, is te bezoeken via www.havenfestival-alblasserdam.nl.

 

Deel dit bericht via...