makado center alblasserdamALBLASSERDAM – Vanaf september is winkelcentrum Makado in Alblasserdam weer volledig gevuld. In september opent Xenos haar deuren. Verder zal zich tegenover de Hema een nieuwe sport- en schoenenzaak vestigen. Hiermee zal een sportaanbod op het centrum terugkeren. Verder vestigt de Stichting Wooncadans zich binnenkort in de voormalige unit van Smarth Fashion. Deze stichting zal zich met name richten op verkoop van cadeauartikelen ontstaan vanuit medewerkers met een beperking.

Beide winkels bieden volgens het bestuur van de winkeliersvereniging een uitstekende uitbreiding op het al bestaande aanbod.

Naast de vestiging van de eerder genoemde winkels, zal in het najaar ook Albert Heijn samen met Gall en Gall de uitbreiding voortzetten. De voorbereidingen zijn hiervoor in volle gang.