eten [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Diverse organisaties uit de wijk Kinderdijk verzorgen op 29 juni van 18.00 tot 22.00 uur het DoeMeeDiner 2013 voor alle bewoners van de wijk Kinderdijk in Alblasserdam. “Het doel van deze avond is om op een andere manier kennis met elkaar te maken. Gastvrijheid en openstaan voor elkaar staan hierbij centraal,” aldus David Post, voorzitter van de Bewonerscommissie Rivierenbuurt.

Iedereen wordt verzocht zelf eten en drinken mee te nemen en dit te delen met de andere bewoners. Deze manier van organiseren staat bekend onder de naam ‘Amerikaanse Party’.

Soep, koffie, thee, ranja, borden en bestek worden gratis aangeboden. Er is een aantal tafels en stoelen beschikbaar maar als bewoners verzekerd willen zijn van een zitplaats, dan moeten zij hun eigen meubilair meenemen. Het evenement vindt plaats rondom het Scheepsbouwplein en de speeltuin, welke speciaal voor deze avond gratis toegankelijk is.

Voor meer informatie en aanmeldingen kunnen bewoners terecht op: www.wijkkinderdijk.nl.