IMG_5146 (Kopie)PAPENDRECHT – Een auto is woensdagavond 26 juni, na een botsing met een andere personenauto, tegen de pui van een hoekwoning in de Gerrit van Dalenstraat in Papendrecht gebotst. Daarbij liep de bijrijdster van de auto verwondingen op. De brandweer moest de auto openknippen om de vrouw uit de wagen te halen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Haar exacte verwondingen zijn op dit moment nog niet bekend. De bestuurder bleef bij het ongeval ongedeerd. Door de botsing ontstonden scheuren in de woning.

Over de toedracht schrijft de politie op Twitter: “Een auto reed weg uit een parkeervak en tikte daarbij een ander voertuig aan, die uiteindelijk tegen de pui van de woning botste.” De schade aan de woning zal onderzocht worden. De bewoners hoeven vooralsnog het pand niet uit. De bestuurster van de auto die uit het parkeervak reed, liep geen verwondingen op.

IMG_5146 (Kopie)

IMG_5129 (Kopie) IMG_5132 (Kopie) IMG_5137 (Kopie) IMG_5139 (Kopie) IMG_5142 (Kopie) IMG_5144 (Kopie) IMG_5155 (Kopie) IMG_5156 (Kopie) IMG_5158 (Kopie)

IMG_0918 (Kopie) IMG_0932 (Kopie)