IMG_2858 (Kopie)ALBLASSERDAM – Bij het kruispunt Grote Beer / De Helling, onderaan de Brug over de Noord bij Alblasserdam is zondagavond 9 juni rond 22.30 uur een aanhangwagen met daarop een grasmaaier aangetroffen door medewerkers van Rijkswaterstaat. De aanhanger was tegen een verkeerslicht gebotst. Het trekkende voertuig en de bestuurder er van bleken spoorloos verdwenen. Na een telefoontje van de politie naar de eigenaar van de kar en de maaier, bleek al snel dat de combinatie was gestolen vanaf een bedrijventerrein aan de Grotenoord in Hendrik-Ido-Ambacht. De maaier stond daar bij een bedrijf ter reparatie.

Door het ongeval liepen de kar, de maaier en het verkeerslicht forse schade op. De aanhanger en de maaier zijn later op de avond opgehaald door een bergingsbedrijf. De Werkendamse eigenaar van de aanhanger is geadviseerd aangifte te doen bij de politie.

Heeft u meer informatie over de diefstal dan wel het ongeval? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844.

 

IMG_2858 (Kopie) IMG_2861 (Kopie) IMG_2868 (Kopie) IMG_2870 (Kopie) IMG_2873 (Kopie) IMG_2874 (Kopie) IMG_2876 (Kopie) IMG_2885 (Kopie) IMG_2897 (Kopie)