IMG_1674 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De Alblasserdamse avondvierdaagse start maandag 17 juni. Inschrijven voor dit wandelevenement is mogelijk op maandag 10 juni van 19.00 tot 20.30 uur in Landvast en op zaterdag 15 juni in winkelcentrum Makado van 10.00 tot 15.00 uur. Er kan ingeschreven worden voor de tocht van 2,5, vijf en tien kilometer. De inschrijfkosten bedragen vier euro per persoon. Voor groepen die groter zijn dan twintig personen is de prijs drie euro per persoon.

25 prijzen
Verder is het mogelijk om op de eerste wandeldag 17 juni in te schrijven, maar dan kost het 7,50 per persoon. Op maandag 17 juni is het niet mogelijk om nog als groep in te schrijven. Groepen kunnen het formulier wat ingevuld moet worden vinden op de website www.avd-alblasserdam.nl.  Dit formulier kunt u downloaden en op de voorinschrijfdagen inleveren. Onder de inschrijvingen zijn er 25 een prijs waard.

Afsluitingen
Om de avondvierdaagse veilig en gestructureerd te laten verlopen zijn dit jaar de Dam en het Cortgene (vanaf de Plantageweg tot aan de Grote Kerk van 17.30 – 20.30 afgesloten voor al het verkeer, met uitzondering van de voetgangers. Automobilisten kunnen hun voertuig parkeren op het terrein bij Landvast of beneden bij het Makado ter hoogte van de Nedersassen.

Vrijwilligers
De organisatie van de avondvierdaagse is dat jaar dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers die bereid zijn één of meer avonden te helpen met het bemannen van controleposten en het uitdelen van routes en/of consumpties. Ook hebben is er dringend behoefte aan vrijwilligers voor het regelen van het verkeer. Aanmelden kan via de contactgegevens die vermeld staat op de site van de avondvierdaagse.