IMG_1945 (Kopie)NIEUW-LEKKERLAND – Een 23-jarige man uit Oud-Alblas is maandagavond 27 mei gewond geraakt bij een ongeval op de rivier de Lek ter hoogte van het strandje achter de watertoren in Nieuw-Lekkerland. “De man was met een vriend aan het varen op een waterscooter. Op een bepaald moment is de Oud-Alblasser íneen golf in plaats van over een golf gevaren. Bij de tweede golf gebeurde dit weer en daarbij raakte een plaat die voor op de waterscooter zat los en kwam tegen het hoofd van het slachtoffer,” aldus de persvoorlichter van de politie.

De man is vervolgens zelf naar de kant gevaren en raakte daar onwel. “Hij was bij bewustzijn, maar zakte wel een paar keer weg en was erg versuft,” aldus de voorlichter.  Twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Na stabilisatie is het slachtoffer met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht.

Via Facebook laat de man weten dat hij ‘na twee uur van de wereld geweest te zijn’ weer bijgekomen is en dat er nog wat onderzoeken zullen volgen omdat er sprake is van een lage bloedsuikerwaarde.

 

IMG_1945 (Kopie)

20130527_194121 (Kopie) IMG_1940 (Kopie)